top of page
Search
Writer's pictureMerje Sagor

Jumestuse soovitused - Ilu igaks päevaks!

Updated: Oct 17, 2022

Armsad, toon teieni enda lemmikud tooted jumestuses - kasutan neid nii professionaalses jumestuses kui ka igapäevaselt. Soovitatud tooted ja nipid annavad võimaluse muuta enda meigirutiin kergeks ja tulemused on vauu!

Vaata allpool kokkuvõtlikku VIDEOT lihtsast meigirutiinist ning oled oodatud individuaalsele jumestuse koolitusele.

Jumestuse koolitus on hea idee kingiks noortele, sõbrannale või emale.

Leiad nippe, jumestuse inspiratsiooni ning pikemalt silmameigi soovitusi.



"Jumestamine ei ole mask, mis varjutaks meie ilu, kui seda teha võimalikult loomulikult, oma ainulaadsust ja naturaalset ilu silmas pidades. Armastan jumestades hoida loomulikku klassikalist joont, mida imeliselt toetavad minu lemmikud, maailmas enimtunnustatud ja puhas mineraalkosmeetikasari - Jane Iredale. Tooted on ainulaadsed ja kvaliteetsed, milles on ühendatud ilu ja looduslik nahahooldus."


Ideid ja inspiratsiooni kergeks jumestuseks, et lubada oma ainulaadsel isikupäral särada:

  • Päevameigi tulemus võiks jääda naturaalne ja loomulik, et isiksuse eripära saaks esile tulla.

  • Hoia päevameigis pigem kergeid toone, et meik ei mõjuks raskena.

  • Hea põhi on meigi kõige tähtsam osa.

  • Silmad on aken inimese hinge.

  • Kui soovid tähelepanu silmadele, vali hele, neutraalne huuletoon ja vastupidi, kui kasutad erksamat huuletooni, hoia ülejäänud meik kumav ja pigem tagasihoidlik.

  • Päevameigis on kõige ilusamad loomulikud, `nude` heledad huuled, selleks kasuta kas matti heledat huulepulka või huuleläiget.

  • Klassikaline silmameik on hele laug, tumedam silma välisnurk, soovi korral silmapliiats või lainer.

  • Kulmutoon vali lähtuvalt juuksejuure toonist. Väga heledate juuste puhul üks/kaks astet tumedam.

  • Väsimusvarjude vähendamiseks võid vajadusel kanda silmaümbrusele, huulekontuurile ja nina huulevaole valgustpeegeldavat peitepliiatsit

  • Reegel on silmaümbruse puuderdamisel pigem vähem kui rohkem.

  • Enne jumestamist toniseeri nahk näoveega ja kanna naha vajadustest lähtuvalt sobilik meigialuskreem.


VIDEO - Kiire jumestus igaks päevaks!


Minu vaieldamatud lemmiktooted


Minu enamus lemmiktooteid on Jane Iredale professionaalsest mineraalmeigisarjast. Jane Iredale tooted on enim auhinnatud, kõrge kvaliteediga, professionaalne mineraalmeigisari maailmas, mille tooted jätavad nahale kauni ja loomuliku tulemuse.

Kogu sarja kontseptsioon on suunatud nahahooldusele ja kaitsele. Iga toode on valmistatud parimatest mineraalidest, sisaldades vaid looduslikke koostisosi.

Kes kord on proovinud, jääb kasutama! :)


"Clean beauty has always been our foundation." Jane

Videos kasutasin järgmiseid tooteid:

  1. JI Smooth Affair, Brightening Face Primer – meigialuskreem, mis lukustab niiskuse ja jätab ilusa sileda tulemuse naha pinnale. Kanna hernetera suurune kogus näole kuni täieliku imendumiseni. Leia endale hetk, pakkudes näonahale mõnusat kerget massaaži.

  2. JI Presspuuder - PurePressed Base on asendamatu toode igapäeva meigipõhja tegemiseks. Annab loomuliku ja veatu välimuse, jätab nahale kaalutu tunde, laseb nahal hingata, täiteaineteta pigment, andes väga hea katvuse, sisaldab puhtaid mineraalseid koostisosi, kus nahka hooldavad taimed ja antioksüdandid. Lisaks on tootel SPF 20 ja tootja lubab 40minutit veekindlust. Minu lemmikud toonid on Warm Sienna ja Golden Glow. Kasuta puudri peale kandmiseks spetsiaalselt välja töötatud pintslit. Presspuudril on mugav ümbris, mille sisu saad soovi korral vahetada.

  3. JI Põsepuna PurePressed, õhkõrn kuma põsesarnadele lisab värskust ja jumekust. Minu lemmiktoon on Cotton Candy. Kasuta peale kandmiseks lapikut spetsiaalset pintslit.

  4. JI Niisutav näosprei Hydration Spray. Näosprei kinnitab mineraalid hästi nahale ja tulemus püsib kauem. Kuivata tehes tuult kätega või kasuta lehvikut. :) Harjuta päeva jooksul mitte oma nägu katsuma - nii püsib tulemus ilus.

  5. JI lauvärvi komplekt PurePressed Eye Shadow Trio, tooniks Cognac. Lauvärv paneb silmade loomuliku värvi särama. Kanna peale kas sõrmega või pintsliga või kombineeri.

  6. JI silmapliiats, tooniks Brown.

  7. Ripsmetušš Chanel - Le Volume de Chanel - silikoonharjasega, mis annab tihedad ja pikad loomulikud ripsmed ning ei määri. Soovitan kasutada mitte-veekindlat versiooni, toon must.

  8. JI Kulmuhari Blonde või Brunette, ühtlustab tooni ja jätab kulmud end ilusti hoidma. Tühimikud kulmudes täida sobiva tooni kulmupliiatsiga, liikudes kergete tõmmetega karvade kasvusuunas.

  9. JI HydroPure Huuleläige – hüaluroonhappega toitev ja niisutav huuleläige.


"Lauvärvipaleti matid ja läikivad toonid panevad silmade loomuliku värvi särama, nendega harmoneeruv silmapliiats lisab pilgule salapära ja sügavust, jumestuspuuder võlub jume kastevärskeks ja õrnalt lisatud põseruuž annab juurde sära, vedela huuleläike eriline koostis kingib aga huuletele kütkestava läike."

NIPID - Silmade värvimine lauvärvi ja silmapliiatsiga


  • Kanna liikuvale laule, ka silma sisenurka, hajutusega kulmuluu suunas hele lauvärv (võid jätta silma välisnurga katmata).

  • Silmapliiatsiga tõmba silma alumise lau 1/3 välisnurka tumedam joon, sule silm ja tõmba 1/3 joon liikuva lau ripsmepiirile, seejärel vaata otse peeglisse ja tee õrnem joon koopajoone sisse. Ühenda ripsmejuurele tõmmatud pliiatsiga ja kata tumedama lauvärviga. Kata lauvärviga ka silma alumine laug.

  • Kui soovid veelgi sügavamat pilku luua, kata tumedama silmapliiatsiga terve liikuva lau ulatuses ripsmejuur. Kata tõmmatud pliiats lauvärviga hajutus tehnikas.

  • Hajuta silma välisnurgast tume lauvärv silma liikuval osal oleva heleda laovärvi sisse. Selleks tõmba õrnalt pintsliga üles/ alla, üleminekukohalt tumedalt heledamale toonile


Olulised tähelepanekud meigi eemaldamisel


  • Eemalda meik alati selleks ettenähtud hooldustoodetega- näopiim, näovaht, näovesi vms.

  • Pööra erilist tähelepanu silmameigi eemaldamisel. Soovitan kasutada silmameigi eemaldamiseks spetsiaalselt väljatöötatud silmameigieemaldus patju, näiteks Biodroga. Ära nühi tugevasti, tõmba ettevaatlikult. See on oluline seetõttu, et ka vanemas eas sinu silmaümbrus nahk võiks olla toonuses.

  • Ära kasuta meigi eemaldamiseks seepi. Seep on leeliseline, mis kuivatab ja ärritab näonahka liigselt.

  • Kreemita


 

SOOVID TEADA ROHKEM?


Olen rahvusvahelise sertifikaadiga meigikunstnik ning lisaks jumestusele, soengutele pakun võimalust tulla individuaalsele MINERAALMEIGIKOOLITUSELE.


Individuaalsel konsultatsioonil õpid tooma oma ilu esile lihtsate ja kiirete võtete abil.

Koolitusele on eriti teretulnud need, kes hindavad oma nahale kinkida mineraalselt puhtaid ja kvaliteetseid jumestustooteid.


Individuaalkoolituse eeliseks on keskendumine täielikult Sinule. Hea võimalus õppida enda ilu välja tooma iseennast jumestades. Räägin jumestamise põhitõdetest, rõhutame Sinu näo parimaid omadusi lihtsate tehnikate abil ja valime välja sinule sobivad jumestusvahendid. Särav jumestus lihtsate liigutustega!


Räägin personaalselt jumestamise põhitõdedest, silmajumestusest, kuidas saavutada näiteks päevasest kergest jumestusest õhtune glamuurne jumestus, räägin kontuurimisest, et tuua näole rohkem sära ja leian just Sinu nahale kõige paremini sobivaimad tooted. Kuidas lihtsate sammudega tuua silmadele rohkem rõhku ning sära. Kuidas valida õigeid meigi ja jumestusvahendeid, kuidas hooldada oma nahka, erinevad meigi pealekandmis nipid.


Koolitus kestab 2h ja selle käigus teeme samm sammult läbi Sinu enda valikul kas kerge päeva- või klassikalise õhtumeigi ning seletan juurde kuidas saavutada ühtlane ja püsiv jumestuspõhi, kaunid kulmud, just Sinule sobiv silmameik ning loomulikult ei unusta ka huuli.


Koolituse käigus saad erinevad jumestusvõtted ise läbi proovida ja omandada.


Individuaalsele Jumestuskoolitusele saab registreeruda kas läbi kodulehe, kirjutades e-mailile merjesagor@gmail.com või helistades telefonil +372 56207078.

Koolituse hind on 100€, tulles koos sõbrannaga on hinnaks teile kokku 150€.


Oled minemas üritusele, fotosessioonile?


Üritusel või fotosessioonil on tihti oluline professionaalsem meik, mis jääb ilus fotodel. Pakun täisteenusena lisaks jumestusele ka juustesse kergete soengute loomist.



 
"Lisan lõpetuseks, et siin blogis välja toodud tooted ei ole kinni makstud reklaam, vaid see on südames sündinud soov jagada parimaid nippe ja tooteid teiega, minu armsad!"

Armastusega teie Ilu ja Heaolu heaks! Merje







89 views0 comments

Kommentare


bottom of page